• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
* waterflessen bedrukken
* waterflessen bedrukken

Waterflesjes bedrukken, of bidons natuurlijk!

Bij waterflesjes123 vind je leuke, betaalbare waterflesjes. Heb je een idee dat je wilt uitwerken op een waterflesje? Dat is mogelijk! Stuur je idee naar ons en wij maken er gratis een digitaal voorbeeld van. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment en neem contact met ons op voor meer informatie.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes zijn een praktisch en steeds populairder wordend item, zowel in het dagelijks leven als in de promotionele wereld. Ze zijn een essentieel accessoire voor hydratatie onderweg en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpflesjes. Waterflesjes zijn er in diverse soorten en maten, variërend van eenvoudige plastic flessen tot geavanceerde thermosflessen die de temperatuur van dranken urenlang kunnen behouden.

Als promotiemateriaal en relatiegeschenk zijn bedrukte waterflesjes een uitstekende keuze. Ze bieden een groot oppervlak voor het bedrukken van een bedrijfslogo, slogan of boodschap, waardoor ze effectief zijn om merkbekendheid te vergroten. Aangezien waterflesjes een hoge gebruiksgraad hebben en vaak in het openbaar worden meegenomen, zorgen ze voor aanzienlijke merkzichtbaarheid.

Duurzame waterflesjes

Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol bij het kiezen van waterflesjes als promotiemateriaal. Flessen gemaakt van herbruikbare materialen zoals roestvrij staal, glas of BPA-vrij plastic zijn niet alleen beter voor het milieu, maar stralen ook een positief imago uit van het bedrijf dat ze gebruikt voor promotiedoeleinden.

Duurzame waterflesjes zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden bij verschillende gelegenheden, van sportevenementen en outdooractiviteiten tot conferenties en kantooromgevingen. Het personaliseren van deze flesjes met een merknaam maakt ze een nuttig en gewaardeerd geschenk voor een divers publiek.

Waterflesjes als relatiegeschenk

Kortom, bedrukte waterflesjes zijn een effectieve, praktische en milieuvriendelijke keuze voor bedrijven die hun merk willen promoten. Ze bieden niet alleen dagelijkse bruikbaarheid voor de ontvanger, maar dragen ook bij aan een positieve merkperceptie en verhoogde zichtbaarheid.

Uitstekende klantenservice bij waterflesjes123

Bij waterflesjes123 staan we bekend om onze uitstekende klantenservice. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste waterflesjes en het ontwerpen van de perfecte bedrukking. Met onze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op hoogwaardige producten en een prettige klantbeleving.

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000.