• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Goedkoop waterflesjes bedrukken

Goedkoop waterflesjes bedrukken

Duurzaam


Een paar jaar geleden klonken deze woorden anders. Ze betekende goedkoop plastic, voor eenmalig gebruik waterflessen die een vuilnisbelt opvulde. Tegenwoordig denk je eerder aan een hervulbare fles van BPA-vrij plastic, roestvrij staal of glas dat je bij je hebt. De trend om een ??waterfles mee te nemen is zo ingebakken in het dagelijks leven dat wat vroeger water in een goedkoop wegwerp plastic was, nu een eco-fashion statement is.

BE O BottleJoin the pipeSportbidon
Een herbruikbare waterfles kan een enorme plastic afvalberg besparen ... Als één persoon overschakelt op het gebruik van een herbruikbare waterfles, worden 217 plastic waterflessen bespaard en belanden niet op een vuilnisbelt daardoor.
 


Gepersonaliseerde waterflessenWij zijn specialist in gepersonaliseerde waterflessen. Populaire waterflessen zijn BE O Bottle, Join the Pipe en de normale sportbidons. Deze flessen zijn zeer populair en het bij je hebben hiervan is bijna een fashion statement. Buiten dat het een trendy fashion item is, is het gebruik van je eigen drinkfles ook gezien deze corona tijd een goed idee. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jij de enige bent die uit deze fles drinkt!

 


Waterflesjes bedrukt met namenVoor sportclubs of verenigingen krijgen we de laatste tijd veel aanvragen voor sportflessen / bidons met naam. Dit is een gevolg van de corona maatregelen waarbij we afstand moeten houden en moeten letten op onze hygiëne. Een gepersonaliseerde sportfles of waterfles met een logo erop en op andere kant een naam van de ontvanger is dan een mooie uitkomst.


Herbruikbare drinkflessen


Naast bovengenoemde flessen bestaat ons assortiment uit nog meer soorten waterflessen. We leveren ook RVS flessen, thermosflessen en reisflessen en allerlei andere waterflessen die lang meegaan en die het gebruik van PET-flessen tegengaan. Zorg jij ook voor de wereld en wil je dat laten zien in je cadeaus of promotieartikelen? Dan bent u bij Zintuig aan het juiste adres.
 


Waterflesjes bedrukt met uw logo


Net als alle andere producten bij Zintuig kunnen ook de waterflessen bedrukt worden met uw logo of tekst. Bij de meeste flessen is dit mogelijk tot vier kleuren of soms zelfs full colour. Het ontwerp hiervoor mag u zelf aandragen. De informatie over bedrukking wordt per product getoond.


Hoe u eenvoudig en goedkoop aangepaste flessen kunt afdrukken


Kies uit verschillende soorten flessen. Selecteer de beste vorm, maat, afwerkingen, kleuren, enz. Voor uw doelstellingen, wensen en klanten.

Stuur uw logo of ontwerpen per mail naar ons toe of upload deze met uw offerte aanvraag. Wanneer wij uw wensen hebben ontvangen zal onze studio een digitaal voorstel voor u maken. U kunt uw wensen dan verder kenbaar maken totdat u exact heeft wat u wenst, uiteraard wel binnen de mogelijkheden.

Op maat gemaakte waterflessen bieden een nieuwe ruimte voor publiciteit, een die niet al te veel deuk in uw marketingbudget maakt en waarmee u merkcontact kunt maken met klanten en mensen in de buurt zonder al te duidelijk te zijn. Mensen gebruiken mokken net zo veel als flessen in hun dagelijks leven, dus investeren in een reeks op maat gemaakte flessen met de details van uw bedrijf en een perfect gedrukt logo zou zeker de moeite waard zijn. Of u nu thuis bent, in de sportschool of gewoon rondloopt, uw bedrijf zal altijd bij uw klanten on top of mind zijn.


Versterk uw bedrijf met op maat gemaakte drinkflessenGebruik ze als publiciteitsgeschenk of om door te verkopen en associeer uw bedrijf met gezonde gewoonten en respect voor het milieu!

We hebben zeer veel verschillende mogelijkheden, qua bedrukking, vorm van de fles en merk van de flessen. Voor ieder wat wils! Ons customer service team zit klaar om u te helpen. Bel ons op 035-695600 of bezoek ons op zintuig.nl.

We zitten klaar voor u!
 

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen